dinsdag 16 oktober 2012

Even voorstellen...

Hallo allemaal, 

Al ruim een jaar speur ik regelmatig blogjes af om te kijken wat er allemaal voor geweldigs gemaakt wordt. Nu heb ik toch maar besloten om zelf ook een blog te beginnen. Ik ben heel benieuwd!


Mijn naam is Anniek, ik ben 24 jaar jong en haak al ruim 2 jaar. Sinds een tijdje ben ik begonnen met het ontwerpen van mijn eigen patronen, die over een tijdje vast hier te vinden zullen zijn.


Ik ben nu voor mijn tweede jaar werkzaam als juf. Ik werk in een geweldige kleutergroep en val daarnaast regelmatig in.

Ruim twee jaar geleden begon mijn passie voor haken en dit is ook regelmatig terug te vinden in de klas. Zo staat er een gehaakte Leo de lettervogel, een Cindy de cijfervogel en een gehaakt vliegtuig. 

Ik hoop dat veel van jullie met plezier mijn blog zullen volgen! 


Liefs Anniek
3 opmerkingen:

 1. Hoi Anniek, gefeliciteerd met je eigen blog! Wat een schatjes heb je allemaal gecreëerd! De kindjes in je klas zullen je wel een hele knappe juf vinden. Ik kijk uit naar je volgend post! Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Floortje,
  Wat leuk dat je een berichtje stuurt. Alles is nog erg nieuw voor me, dus heb nog een hoop te ontdekken! Een tweede blog is geplaatst!
  Liefs Anniek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog tot nu toe al, ik ben er ook net mee begonnen (voor de derde keer al, 2x eerder alles verwijdert omdat ik er niks meer van snapte)
  Veel plezier in blogger/haakland

  Groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen