zaterdag 15 juni 2013

Bloemetjes potloden en fotolijstjes in de maak

Het einde van het schooljaar nadert en dat betekent afscheid nemen. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik doe maar de bloemen potloden maken een grote kans. Die zijn relatief snel klaar, maar toch fleurig!
Idee was: fotolijstje met een persoonlijke tekst achterop of bloemen potlood waar ze mee kunnen schrijven in groep drie (driehoekig voor de juiste pengreep) en een bloemblaadje eraan maken met een persoonlijke tekst.
Wat vinden jullie?

3 opmerkingen:

 1. Tsja, ik ken de betreffende juffen/meesters niet, maar ik vind het potlood erg toepasselijk en super vrolijk staan! Grote kans dat die in een potje op het bureau terecht komen terwijl het fotolijstje toch lastiger een mooi plekje te geven is waar het regelmatig bekeken wordt, terwijl ze juist ook zo mooi zijn (misschien zijn die wel heel geeschikt voor vaderdag? ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou denk ik ook voor het potlood gaan. Volgens mij zijn deze iets minder bewerkelijk (hoeveel moet je er maken?) en net wat Angélique zegt deze worden vast meer gebruikt. Het fotolijstje vind ik wel heel origineel... moeilijk hoor!

  Haak ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De potloden zijn ook erg leuk en toepasselijk, als daar idd een kaartje met tekst aan zit is het ook super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen