woensdag 28 augustus 2013

Gek op boekjes!

Heel erg, maar als er een nieuw boekje uit is kan ik hem gewoon niet weerstaan! Zo komt het dat mijn collectie haakboekjes al aardig groot is...
Nu zag ik dat er weer véél meer leuks in aankomst is. Oh jeej, maar vast wat op mijn verlanglijstje zetten voor kerst. Nu dat nog zien vol te houden haha.

6 opmerkingen:

 1. Ik zou gewoon een grotere boekenkast op je verlanglijst zetten ;-)
  Er is heel wat leuks te koop, ja, ook voor mij met een heel hoog "wil-ik-hebben"-gehalte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een hoop boekjes.
  Ik heb er momenteel 2, maar zit dan inderdaad ook te wachten tot verjaardagen en kerstmis in de hoop dat er een paar boekjes in de pakjes zitten :)

  Groetjes,
  Gaga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, da's een hele verzameling!
  In het kader van minder spullen willen hebben hou ik me in qua haakboekjes. Ik heb de meeste patronen van internet, en dus digitaal. Maar ik heb wel een aardig boek met steken en technieken gekocht een tijdje geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooohhhh, wat ben ik blij dat ik niet de enige ben met zo'n boekjes verslaving. Ik zou gewoon een véééél grotere boekenkast op je verlanglijstje zetten voor de boekjes op dat andere verlanglijstje. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik haak (bijna) mijn hele leven al, dus je kunt je voorstellen hoe vol mijn boekenkast is... :-) En wat komen er weer een leuke boekjes uit! Ik heb besloten om boekenbonnen te vragen voor mijn verjaardag! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig, ik zie dat ik niet de enige ben met zoveel haakboekjes, haha! Ik kan ze ook zo moeilijk weerstaan, als er een nieuw boekje uit is dan wil ik hem hebben... hoezo verslaafd, haha!
  Maar je kunt nooit genoeg patroontjes hebben toch?

  BeantwoordenVerwijderen